La Setmana Santa provoca una caiguda de l’atur a l’Alt Empordà del 9%

1
1255

La comarca clou el mes d’abril amb un total de 7.169 persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya


 

La comarca de l’Alt Empordà va tancar el mes d’abril amb un total de 7.169 persones inscrites a les llistes d’atur del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquesta dada suposa una reducció del 9,02% de la desocupació en relació amb el mes de març d’aquest exercici, període que va cloure amb un total de 7.880 persones sense feina al nostre territori (711 desocupats més). El període de Setmana Santa, i el consegüent increment de l’ocupació laboral durant aquests dies, ha influït notòriament en la davallada de la desocupació.

D’altra banda, i segons les xifres proporcionades pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el nombre de persones sense feina també s’ha reduït en termes interanuals. En aquest sentit, el valor del mes passat va representar una baixada del 7,47% en relació amb el mateix mes de l’any passat, quan hi havia 579 aturats més (7.748 persones desocupades).

On més ha baixat l’atur ha estat als municipis més grans i turísticament més potents, com Figueres (-208) o Roses (-198), tot i que també s’ha notat a municipis costaners com ara l’Escala (-82), Castelló d’Empúries (-73) i Cadaqués (-24). 

1
Leave a Reply

avatar
1
0
0
 
1
Lili
   
El més nou Més antic Més votat
Notificar-li
Lili
Convidat

Bone notĂ­cies!