La setmana que ve començaran els enderrocs al tronc central de la C-260

0
953

Cinc mesos després que comencessin les primeres tasques sobre el terreny, els treballs de desdoblament de la C-260 avancen a bon ritme i està previst que la setmana que ve ja es comencin a enderrocar els immobles expropiats. De fet, calendari en mà les demolicions ja s’haurien d’haver fet, però els operaris encara estan desconnectant els serveis de les cases, que tenien un sistema d’enllumenat a les façanes.
Mentrestant, sí que ja s’ha desbrossat tota la vegetació lateral del tram central i, paral·lelament, també s’han esbossat els dos vials nous que es construiran (un a la banda nord i l’altre a la banda sud). De fet, els carrers ja estan completament dibuixats i oberts, tot i que encara s’han d’asfaltar.
El projecte, pendent de fa anys, preveu desdoblar els 750 metres de carretera que passen pel centre de Vilatenim (des de l’enllaç amb l’N-II fins a la rotonda del Carrefour) per reduir-hi les aglomeracions que hi ha actualment, sobretot durant els mesos d’estiu. Aquest tram passarà a tenir un tronc central de dos carrils (amb vorals interior i exterior) i dues calçades laterals amb carrils de circulació i zones d’aparcament. A més, el desdoblament pròpiament dit es complementarà amb una sèrie d’actuacions que permetran millorar la connectivitat de Vilatenim i donar sortida al polígon industrial. S’eixamplarà la rotonda del Montessori i se’n construirà una de nova (a l’encreuament dels carrers Parc del Manol i Can Lei); s’han obert les avingudes que connectaran amb el carrer Itàlia i amb la carretera de Llançà (paral·lel a l’N-II); s’habilitarà un pas soterrat per donar sortida a aquest vial sud, i s’instal-
larà una passera per a vianants al tronc central.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li