La Serradora s’acomiada sense música

0
1292

Segons els responsables del negoci, el futur del local és incert: «Amb l’acció d’aquest passat divendres s’ha volgut acomiadar la temporada i deixar passar l’estiu per prendre una decisió sobre la possible continuïtat o no»


 

El mític bar La Serradora de la plaça del Sol va tancar finalment la temporada divendres, una setmana més tard del previst inicialment, però ho va fer sense música. Tal com havia avançat HORA NOVA, una demanda va portar l’Ajuntament a precintar l’equip de so del local, que el cap de setmana anterior no havia obert arran d’aquest fet. El conflicte es remunta a dos anys i mig enrere, quan el consistori va activar el protocol per la denúncia d’un veí. Els tècnics municipals han fet diverses inspeccions i sonometries al bar, que segons els seus propietaris s’ha anat adaptant a la normativa. Però la corporació ha mantingut el precinte a l’equip musical.

Davant d’aquesta situació, els responsables del bar van decidir tornar a obrir, tot i que ja haurien d’haver començat les vacances estiuenques, per acomiadar-se de la clientela. Rere el lema «El silenci de La Serradora», des de la mitjanit hi van servir copes com de costum, però sense l’animació musical. Sí que hi van assistir molts dels discjòqueis que hi punxen regularment (Xavi Buixò, DJ Septi, DJ Nanes, Adrià Giner, Radar Beat, Tony Cox i Radiocassette Night), però comunicaven la cançó que haurien posat en aquell moment a través d’una pissarra. Entre els clients hi destacava la presència del regidor de Joventut, Jordi Masquef.

Segons els responsables del negoci, el futur del local és incert. «Amb l’acció d’aquest passat divendres s’ha volgut acomiadar la temporada i deixar passar l’estiu per prendre una decisió sobre la possible continuïtat o no», van declarar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li