La segona edició de Nits de Circ aterra a la Ciutadella

0
1148

El seu director, Genís Matabosch, explica que es tracta d’una edició «especial» i «d’agraïment», que enguany és podrà viure sense restriccions


 

Avui, a partir de les 21.30 h del vespre, començarà la primera nit de circ a la Ciutadella de Roses. La segona edició d’aquest espectacle, produït per Circus Arts Foundation, és totalment nova i arriba amb més funcions, més dies i més artistes internacionals convidats. El seu director, Genís Matabosch, ha explicat que es tracta d’una edició «especial» i «d’agraïment», que enguany és podrà viure sense restriccions.

En total, 24 artistes arribats de 8 països en 8 atraccions: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort (Navas Team de l’Equador), campions de patinatge acrobàtic d’alt voltatge (Duo Donnert d’Hongria), arriscats salts al trapezi volant (Camila Palma de Xile), artistes revelació de l’equilibrisme (Krasimir Vasov de Bulgària), genis de l’humor sense paraules (Eric Boo de Catalunya), vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra (Duo Moment of Love de Vietnam) i acròbates de força inversemblant (Troupe Hassak de Kazakhstan).

Com a l’edició anterior es muntarà un circ sense lona amb un aforament per a 1.290 butaques i s’oferiran funcions diàries del 16 al 24 d’agost. Tot i el bon ritme de vendes encara queden localitats disponibles a nitsdecirc.com. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li