La secció de rem del Club Nàutic l’Escala ja és una realitat!

0
1099

El projecte neix amb la finalitat de promocionar la pràctica esportiva del rem


La nova secció de rem del Club Nàutic l’Escala obria les seves portes el diumenge 28 de febrer amb la celebració d’una presentació que la va donar a conèixer a una trentena de participants. Enric Vicens, tècnic responsable de la secció, explicava que l’objectiu de la jornada era que «la gent s’animi a remar, ja que és un esport molt xulo en les seves modalitats de rem de mar, caiac i surf de rem».

Durant l’activitat, que va tenir lloc de 10 a 14 h, els assistents van poder gaudir de bateigs de mar en surf de rem, caiac i rem de mar, a més de poder provar el simulador de surf de rem i l’ergòmetre de què disposa el Club. Tots els ingredients per tal de descobrir el rem, un esport a l’aire lliure que és molt complet i apte per gaudir-ne tot l’any.

FER ESPORT I COMPARTIR. La nova secció del Club Nàutic l’Escala neix amb la finalitat de promocionar la pràctica esportiva del rem. Ofereix un calendari d’activitats que inclou trobades, competicions, xerrades i molt més per tal de que els usuaris pugin gaudir del rem de mar, el caiac i el surf de rem durant tot l’any i compartir experiències amb altres aficionats a aquest esport.

Totes les seves propostes són obertes tant per a persones que disposen d’embarcació pròpia com per a les que no, a les que s’ofereix la possibilitat d’unir-s’hi mitjançant el lloguer. Tal i com explica Vicens, «qualsevol tipus de persona pot venir introduir-se en aquest món, que és obert a tothom i fàcil d’aprendre».

L’ANY DE LES SECCIONS ESPORTIVES. El rem és una de les disciplines que s’incorpora, enguany, a les seccions esportives del Club Nàutic l’Escala. El proper 27 de març, l’entitat donarà a conèixer la segona, la destinada als amants de les activitats subaquàtiques com el snorkel, el submarinisme o la fotografia submarina. En el marc de la seva missió de fomentar la pràctica de l’esport, les seccions del Club són espais on gaudir-ne i que els seus usuaris puguin compartir, aprendre i ensenyar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li