La Schubertíada presenta la seva 30a edició amb més concerts que mai

0
684

La programació inclou vint-i-tres concerts: dinou a Vilabertran, un a Castelló d’Empúries i tres matinals a Vilajuïga


Combinar grans mestres amb joves talents. Aquesta és l’aposta per a la 30a edició de la Schubertíada, prevista entre el 11 al 28 d’agost, i que portarà a la comarca 23 actuacions. Artistes de la talla de Matthias Goerne, Christoph Prégardien, Andrè Schuen, Marlis Petersen, Julie Fuchs, Johannes Martin Kränzle, Juliane Banse, Julia Kleiter, Wolfram Rieger, Julius Drake, Malcolm Martineau, Daniel Heide i Francisco Poyato compartiran cartell amb joves talents com Konstantin Krimmel, Manuel Walser, Catriona Morison, Ema Nikolovska, Johanna Wallroth, Roger Padullés, Ammiel Bushakevitz i Akemi Murakami.

Una programació pràcticament impossible de trobar de manera tan concentrada en altres festivals a Europa, i que es podrà gaudir un any més a l’Alt Empordà.

ACTE ESPECIAL. El 21 d’agost a la Canònica de Vilabertran es celebrà un concert commemoratiu de la 30a edició. Una actuació formada pels artistes i repertori favorits de Jordi Roch, fundador de la Schubertíada. En aquesta doble vetllada (a les 18 i a les 20.30 h) hi participaran la soprano Julie Fuchs, la mezzo Ema Nikolovska i el baríton Matthias Goerne, així com els pianistes Daniel Heide, Wolfram Rieger i Alexander Schmalcz.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li