La Santa Creu 2017 programa més de 190 activitats valorades en 340.000 euros

0
1588

Les atraccions obriran un dia abans, el dijous 27, i ho faran recuperant la jornada solidĂ ria i oferint un 2×1 als usuaris


Més de 190 activitats, organitzades per l’Ajuntament de Figueres i per desenes d’entitats i associacions de la ciutat. Així es podria resumir la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu 2017. Una programació que està valorada en uns 340.000 euros (150.000 euros per a l’Embarraca’t i 187.000 per a la resta d’activitats). Durant la presentació, el regidor de Cultura Popular i Festes, Quim Felip, va voler destacar “la fortalesa del teixit associatiu de la ciutat i el seu alt grau d’aprotació”.

Tots els actes es podran consultar a través de l’aplicació, que es podrà descarregar a partir de Sant Jordi i que enguany, com a novetat, també està disponible per al sistema operatiu d’Iphone.

ATRACCIONS SOCIALS. DesprĂ©s que l’any passat se suprimĂ­s la jornada d’atraccions a 1 euro (perquè no hi va haver entesa amb els firaires), enguany s’ha recuperat la jornada solidĂ ria, tot i que amb un format diferent. SerĂ  el dijous 27 d’abril, a les 17 h (Ă©s a dir, que les atraccions obriran un dia abans que els altres anys), i la promociĂł serĂ  de 2×1.

Un Embarraca’t més social

Amb La Raiz, Oques Grasses, Joan Garriga & Galàctic Mariatxis i els Mojinos Escocios com a caps de cartell, el regidor de Joventut, Jordi Masquef, destaca que l’Embarraca’t d’enguany “ha patit modificacions substancials”. Entre les més destacades, hi ha el “gir social” que li han volgut donar. En aquest sentit, les bases per adjudicar un dels deu estands (s’han reduït, ja que l’any passat n’hi havia 14) obligaven les entitats a presentar una memòria on expliquessin en quin projecte concret destinarien els diners que guanyessin. Durant aquests dies el consistori té previst presentar tots aquest projectes (que ja han d’estar definits) perquè la ciutadania sàpiga en què s’invertiran els diners que es gastin a les barraques.

Logísticament, es mantindrà el format de carpes per aixuplogar els assistents, però es canviarà la ubicació dels lavabos, que s’instal·laran a la mateixa plaça Europa (i no a un carrer adjacent). També s’hi mantindrà el punt d’atenció de la Guàrdia Urbana (així com els controls conjunts amb els Mossos d’Esquadra), i s’ampliarà la freqüència dels busos gratuïts que connectaran el recinte firal amb el centre de la ciutat (de 22.30 h a 5. 30 h).

  • Tota la programaciĂł, a l’ediciĂł impresa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li