La Ruta del Vi DO Empordà i els seus maridatges

0
1248

El Consell Regulador proposa un ampli ventall de propostes i activitats enoturístiques per descobrir el territori


La Ruta del Vi DO Empordà és un club de màrqueting endegat per el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i amb el suport del Consell Regulador de la DO Empordà que aglutina el sector públic i privat del món del vi per a oferir experiències i activitats enoturístiques a la Costa Brava.

OFERTA ENOTURÍSTICA. Aquesta ruta recull una extensa oferta enoturística que inclou visites a cellers, àpats entre vinyes, estades a cellers situats en bells paratges naturals, tractaments de vinoteràpia, visites a espais museístics d’interès enogastronòmic i nombroses activitats experiencials com: Kayak amb tast de vins, visita a cellers en bicicleta i tastos a cegues… També impulsa i dona suport a esdeveniments vinculats amb la viticultura i l’enoturisme, com el Festival del Vi Vívid, el festival de música Sons del Món, Arrels del Vi, entre d’altres.

ACEVIN. Cal saber que la Ruta del Vi DO Empordà és ruta certificada per ACEVIN, assolint els nivells de qualitat que estableix aquesta entitat.

GASTRONOMIA. Dins l’ampli ventall d’ofertes i propostes turístiques per descobrir el territori i el món del vi, l’Empordà també ofereix una gastronomia innovadora basada alhora en una llarga tradició culinària. Un xup-xup històric de cuina casolana, de suquets de peix vora el mar o de platillos als camps, que són l’ànima de la proposta gastronòmica dels restauradors empordanesos. Per això, un altre ingredient de la cuina empordanesa són els seus productes de proximitat. Els vins de la DO Empordà són el maridatge perfecte per degustar la cuina de l’Empordà que és un referent mundial de gastronomia avantguardista, creativa i de qualitat. Una revolució culinària iniciada en els fogons del El Bulli, de Ferran Adrià.


  • Pots consultar el suplement de la Mostra del Vi, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li