La rotllana més gran

0
674

colles sardanistes d’arreu de Catalunya i pertanyents a diferents clubs de l’Obra Social dels Clubs Caixa Catalunya van participar, el passat 6 de maig a la plaça Catalunya de Figueres, en la tretzena trobada de colles sardanistes catalanes de gent gran.
Els participants van ballar quatre sardanes -en concret, Ja fa deu anys, de Jordi León; Catalanitat, de Vicens Bou; La sardana del rector Obligada de Tenora, de Ricard Viladesau, i Pirineu, de Josep Maria Vilà-, interpretades per la cobla Costa Brava i dirigida per Joan Vilanova. Les diferents colles es van distribuir per tota la plaça, que va quedar plena de gom a gom amb nombrosos espectadors a tot el seu entorn.
La colla del Club Sant Jordi de Caixa Catalunya de Figueres, com a amfitriona de la trobada, era una de les més nombroses -amb una quarantena de participants- i lluïa un vistós mocador de color groc.
Abans de començar la ballada, representants de Caixa Catalunya van donar la benvinguda als assistents, la majoria dels quals s’havien desplaçat en autocar fins a Figueres, circumstància que va provocar una estona abans de començar l’acte un veritable col·lapse circulatori al centre de la ciutat.
 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li