La rítmica guanya pes

0
1060

El CGR Gemma enceta la nova temporada trepitjant fort. La progressió es fa especialment evident en la xifra d’equips que presenta el club figuerenc, que ha passat dels tres del curs anterior als cinc actuals, i ha recuperat, així, el volum que es va assolir fa quatre anys, el seu límit fins al moment.
En total, el club gimnàstic presenta enguany tres equips de nivell quatre, un dels quals, el benjamí, és nou i està format per nenes que mai han competit. Més bagatge tenen l’aleví, que fa uns anys que competeix en aquest nivell i la intenció és que pugui pujar de categoria l’any vinent, i l’infantil, que s’estrenarà al nou nivell després de pujar de categoria. “Volem que el benjamí i l’infantil agafin rodatge de cara a l’any vinent, mentre que amb l’aleví hem de buscar podis per poder ascendir”, assenyala la directora de l’entitat, Gemma Torrent.
Una de les altres novetats d’aquesta temporada són els dos equips absoluts, una fita sense precedents tenint en compte que el club mai havia tingut dos conjunts a la màxima categoria. Un dels quals, el júnior, encararà la seva segona temporada consecutiva a la divisió absoluta amb l’objectiu d’aconseguir la plaça per disputar el campionat d’Espanya que se celebrarà del 13 al 17 de desembre a Valladolid. “L’any passat vam tenir una mica de mala sort i no ens vam poder classificar per al campionat estatal, la intenció d’aquest any és lluitar per aconseguir-ho”, explica Torrent.
L’altre equip absolut serà l’aleví-8, un grup que l’any passat ho va guanyar absolutament tot a nivell 6 i que estrena categoria amb la fita de mantenir-s’hi. “El repte d’aquest any és molt gran, competiran amb cinc equips molt potents. El més important és que agafin experiència, tot i que realment no sabem què poden arribar a fer, són una sorpresa”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li