La Ride Roses es posa en marxa amb 9 rutes ciclistes

0
480

Les propostes estan disponibles al web visit.roses.cat, i ben aviat al portal i a l’app Natura Local


Amb la idea de promoure el turisme d’activitats basat en el paisatge, Roses ha posat en marxa la proposta Ride Roses. Aquest nou producte turístic ja està disponible al web www.visit.roses.cat i consisteix en informació detallada sobre 9 rutes per conèixer Roses i el seu entorn practicant ciclisme.

Les rutes són aptes per a diferents modalitats de ciclisme: 3 rutes de BTT, 3 de bicicleta de carretera i 3 de rutes gravel (que combina BTT i carretera). Els itineraris s’anomenen Test Gravel Roses – Aiguamolls Empordà; Cross Gravel Roses – Cap de Creus; Gravel Roses – Albera; BTT Roses – Vilaüt; BTT Roses – Serra de Rodes; BTT Roses – Cap de Creus; Roses – Cap de Creus (carretera); Roses – Les Salines (carretera) i Roses Transfronterera (carretera).

L’objectiu és oferir als visitants amants de la pràctica del ciclisme un ampli ventall de recorreguts per conèixer l’entorn de Roses pedalant. Totes les rutes han estat dissenyades per professionals d’aquesta disciplina i validades pels diferents municipis i parcs naturals per on transcorren. Amb la consulta a la pàgina web es pot accedir a una descripció de cada ruta, al mapa i a la corba de nivell de cada recorregut, així com a l’arxiu GPX per descarregar i introduir el seu dispositiu GPS. Les rutes s’incorporaran també al web i a l’App Natura Local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li