La Revolució Jove de Vilafant entrega els beneficis del ‘xiri’ a l’AECC

0
449

Els diners -360 euros- s’han obtingut durant el concert solidari del Gospel Tramunt.cor, dins del cicle de concerts dels Vespres Musicals


L’agrupació juvenil de Vilafant, la Revolució Jove, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafant, ha recaptat 360 euros que han entregat a la junta de Vilafant de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquests diners s’han obtingut durant el concert solidari del Gospel Tramunt.cor, dins del cicle de concerts dels Vespres Musicals. L’agrupació juvenil va gestionar el «xiri» durant les dues primeres nits de concert, i ha volgut fer entrega dels diners obtinguts amb les begudes i els entrepans servits.

La responsable de l’AECC a Vilafant, Olga Serrats, ha explicat que «Aquesta aportació és molt benvinguda i ens ajudarà a seguir treballant. Per nosaltres va ser una sorpresa molt positiva que els joves de la Revolució volguessin fer-nos aquesta donació. Som conscients que durant aquesta pandèmia els joves han patit molt i aquest gest ens fa estar molt agraïts, ja que mostra el compromís d’aquest col·lectiu jove».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li