La Revista del Carnaval rosinc repassa els últims 20 anys

0
903

Més de 200 fotografies captades durant tots aquests anys pels fotògrafs Robin Townsend, Joan Juanola, Maria Velasco, Foto Josep, Foto Cano, Àngel Reynal, així com imatges recollides del fons fotogràfic de l’Arxiu Municipal de Roses


Tot i que aquest any la celebració del carnaval a Roses, com en la majoria de municipis, s’ha anul·lat, l’Ajuntament ha publicat la tradicional Revista de Carnaval. En aquesta ocasió, les pàgines estan dedicades a les 20 darreres edicions. A banda d’oferir un recull amb els vint cartells identificatius, la publicació mostra un recorregut fotogràfic pels darrers 20 carnavals de Roses (2000-2020). Més de 200 fotografies captades durant tots aquests anys pels fotògrafs Robin Townsend, Joan Juanola, Maria Velasco, Foto Josep, Foto Cano, Àngel Reynal, o recollides del fons fotogràfic de l’Arxiu Municipal de Roses.

Una forma de «fer reviure d’una manera simbòlica el nostre Carnaval, oferint una mostra de l’evolució de disfresses viscuda al llarg del que portem d’aquest segle XXI», segons el regidor de Cultura Èric Ibáñez.

Es pot recollir gratuïtament al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC, a l’Oficina de Turisme i a la Biblioteca Municipal, fins a esgotar els 2.000 exemplars del tiratge.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li