La Revetlla Literària enguany se celebrarà per la diada

0
1835

«Es tracta de recollir les publicacions, donar visibilitat i fer-ne difusió», explica Nati Vilanova, directora de la Biblioteca de Figueres


 

La Setena Revetlla Literària, la trobada d’autors i autores locals, de la Biblioteca de Figueres se celebrarà, aquest any, per la diada de Sant Jordi, a dos quarts de nou del vespre, ja que el dilluns 22 és festiu. En total, s’han convidat una norantena d’escriptors de la comarca que han publicat algun llibre, en paper, des del darrer Sant Jordi. Hi tenen cabuda tant poetes, novel·listes, il·lustradors i traductors com autors d’història local, cartografia, cuina, art, ciència, salut, assaig o art, entre altres temàtiques. Aquest brindis literari a la ciutat, que comptarà amb un refrigeri, va néixer fa set anys a partir de la iniciativa Revetlla de Sant Jordi, promoguda arreu del territori pel Servei de Biblioteques de Catalunya.

TEIXIR COMPLICITATS. Com explica la directora de la biblioteca, Nati Vilanova: «Es tracta de recollir les publicacions, donar visibilitat i fer-ne difusió» amb la voluntat de teixir «complicitats» i «mantenir viva la biblioteca comarcal».

RAMBLA. Des de la biblioteca s’ha organitzat, per tercer any, l’Hora del Conte a la placeta baixa de La Ramba, a càrrec d’Albert Estengre amb «El castell del drac». S’oferiran dues sessions (11 h i 11.50 h) amb servei d’interpretació en llengua de signes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li