‘La reina faraó’, objectiu aconseguit

0
694

Com ha anat el mecenatge a través de Verkami?
Ha anat molt bé. La gent s’hi ha bolcat, més que no em pensava, i hem pogut tirar la publicació endavant. Pel que fa a Verkami, són una gent molt seriosa i responsable; et posen la plataforma a la teva disposició i et donen suport, consells, recomanacions. A més, si els has de fer alguna consulta et responen molt de pressa i amb cordialitat. Si detecten algun problema t’ho fan saber de seguida perquè tinguis temps de reaccionar.

Satisfeta pel resultat de la campanya?
Sí, molt. S’han complert els objectius i encara trobo gent que em diu que no hi van poder participar i que els agradaria fer-ho.

Quina tirada té La reina faraó?
Uns 600 exemplars aproximadament. M’hauria agradat fer-ne més, però és un risc molt gran, i ho hem raonat amb l’editor i trobem que si aquests 600 es venen, ja haurà estat un èxit.

A la presentació del llibre intervindran Enric Pujol, historiador i periodista; Francesc Canet, catedràtic d’Història i director de l’INS Ramon Muntaner; Carles B. Gorbs, periodista i editor, i alumnes de 1r d’ESO de l’INS de Vilafant…
Sí, a més Enric Pujol ha escrit el pròleg i els alumnes llegiran alguns fragments del llibre. En la presentació, més que explicar el llibre, m’agradaria explicar aspectes concrets del llibre: els llocs on transcorre l’acció, els personatges cèlebres que hi apareixen, potser mostrar algun objecte relacionat… i també alguna sorpresa que ara no explicaré.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li