La Protectora d’Animals i Plantes de Figueres no vol canviar la seva ubicació

0
2801

El president de la protectora, Alberto Márquez, s’ha posat en mans d’advocats i recrimina a Marta Felip les declaracions sobre la saturació de l’espai


 

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà va aprovar el projecte executiu per fer possible la nova protectora d’animals que s’ubicarà al costat de la depuradora, a Pedret i Marzà. L’obra té un cost d’uns 830.000 euros, dels quals la capital alt-empordanesa en destinaria 300.000. Tal com va declarar l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, “vam pressupostar 150.000 euros per posar-hi aquest any però si abans de finals d’any no es mou fitxa, s’hauran de destinar a una altra cosa”. Afegia que actualment la Protectora d’Animals i Plantes està “saturada.”

Aquestes declaracions no han agradat gens al president de la Protectora d’Animals i Plantes de Figueres, Alberto Márquez, que en declaracions a HORA NOVA, etiqueta la nova ubicació, plantejada pel Consell Comarcal, de “presó elèctrica.” El voluntari assegura que allà els animals se sentiran més abandonats del que ja han estat i que es perdrà el contacte humà, ja que la protectora passaria a gestionar-se a través de l’administració. Márquez declara que es perdran “molts voluntaris i voluntàries que venen a ajudar, a donar menjar als animals, a jugar-hi, a socialitzar-los i un llarg etcètera més. ”

El president de la protectora també ha advertit de declarar a l’alcaldessa de Figueres “enemiga dels animals” si no canvia d’idea. Ja que segons Alberto Márquez, l’alcaldessa i el president del Consell Comarcal , “han visitat un sol dia les instal·lacions i no van quedar-s’hi més de cinc minuts.”

El figuerenc té clar les seves intencions i no vol que es produeixi el canvi d’ubicació. De fet ja s’ha posat en mans d’advocats i recrimina a Felip les declaracions sobre la saturació de l’espai. Márquez manifesta que “és mentida, simplement tenim molts gossos de raça perillosa però no estem en situació de saturació.”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li