La proposta del restaurant El Bulli

0
358

Coneixes algú a qui no li agradi la xocolata? El Bulli serveix aquesta caixa a l’hora dels cafès, un cop acabat el menú, per acompanyar la sobretaula. Es tracta d’una varietat important d’elaboracions amb xocolata perquè el client gaudeixi tastant allò que no és habitual en una pastisseria. Són 17 petites grans creacions diferents fetes a partir de xocolata negra, amb llet i blanca. Hi podem trobar, d’esquerra a dreta…

• Albercocs liofilitzats de xocolata amb llet i pols de marialluïsa
• Trufes de mel amb pasta d’ametlles
• Gerds amb xocolata negra
• Pell de llimona confitada amb xocolata negra i cacau en pols
• Maduixes liofilitzades amb xocolata blanca i iogurt
• Roques de xocolata blanca i fruita de la passió
• Corals de xocolata negra amb gerds en pols
• Palet de gianduia d’avellanes amb fruita de la passió
• Palet de gianduia d’avellanes amb gerds
• Rajola de xocolata blanca amb te i menta
• Rajola de xocolata negra amb grosella negra
• Rajola de xocolata blanca amb maduixes i iogurt
• Bombons de toffe de licor de mandarina
• Fulles de menta amb xocolata
• Fulles de feullentine amb xocolata negra

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li