La primera ediciĂł del Bravatast triomfa a Empuriabrava

0
926

Del 5 al 7 de maig nou restauradors del municipi han fet un total de 15.000 degustacions per a 6.000 persones 


Al llarg del cap de setmana s’ha celebrat la primera edició del Bravatast, una fira de tastets de cuines del món a càrrec dels restauradors dels municipis de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, en el marc dels cinquanta anys de la Marina.

L’alcalde del municipi, Salvi Güell, assegura que l’èxit del Bravatast és “molt bona notícia.” Güell afegeix que “la gent del municipi ha fet seva la proposta i ha atret molts visitants. La gastronomia és un dels ingredients de la celebració dels cinquanta anys del naixement d’Empuriabrava i la gent respon a les propostes. A més, els restaurants participants al Bravatast han estat a l’altura amb unes molt bones propostes gastronòmiques.”

BRAVATAST EN XIFRES. Al llarg dels tres dies de fira gastronòmica han passat pel recinte més de 6.000 persones. Durant molts moment de les jornades l’espai expositiu i de degustació es veia ple de gom a gom. Pel que fa a altres xifres, durant tot el cap de setmana s’han venut més de 15.000 degustacions entre els nou restaurants de la marina que integraven l’oferta del Bravatast. També ha tingut molt bona rebuda el mercat de productes locals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li