La Policia Local de la Jonquera avorta l’ocupació d’una casa

0
578

La Policia Nacional va arrestar un immigrant il·legal i se’n va endur un altre amb assumptes pendents


La Policia Local de la Jonquera va avortar dimecres l’ocupació exprés d’un immoble. Segons va explicar el sergent del cos, Alonso Caballero, l’operació es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració veïnal i a la ràpida intervenció de la patrulla local, que va poder evitar que els intrusos ocupessin l’habitatge.

Cap a quarts de nou del matí uns veïns del carrer Lluís Companys van trucar als cossos de seguretat per alertar que dues persones havien entrat il·legalment en una casa que estava tancada i buida. Tant la Policia Local com el propietari de l’immoble –que és veí de la Jonquera– es van desplaçar immediatament fins al lloc dels fets, i van poder impedir que es produís l’ocupació.

Les persones que volien ocupar la casa eren dos homes de nacionalitat marroquina de 34 i 21 anys. La Policia Nacional espanyola –competent en matèria d’estrangeria i immigració– se’ls va endur tots dos. L’un va ser detingut per infringir la llei d’estrangeria, ja que es trobava al país de manera irregular, i l’altre no va quedar detingut però sí que va haver d’acompanyar els agents per resoldre alguns assumptes legals que tenia pendents (com l’esbrinament del domicili). Finalment, l’habitatge va ser desocupat i el propietari el va tancar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li