La policia de la Jonquera denuncia falta de mitjans

0
1426

El delegat del Sindicat Autònom de Policia de les Policies Locals a les comarques gironines, Sergi Fernández va concretar que no es fa el torn pactat fins a les 02.00 h, que la plantilla és menor que en altres municipis o que s’ignora la seva petició d’una comissaria conjunta amb els Mossos 


 

La Policia Local de la Jonquera alerta que no tenen el material ni els mitjans necessaris per treballar amb seguretat, i que durant dos anys l’Ajuntament «no ha trencat una llança» a favor del cos. Així ho va denunciar el delegat del Sindicat Autònom de Policia de les Policies Locals a les comarques gironines, Sergi Fernández, durant l’última assemblea general de la plataforma Veïns de la Jonquera, que es va fer dijous al vespre. Fernández va concretar, per exemple, que no es fa el torn pactat fins a les 02.00 h, que la plantilla és menor que en altres municipis o que s’ignora la seva petició d’una comissaria conjunta amb els Mossos d’Esquadra. Va destacar, però, que donar a conèixer aquesta situació no és un atac a l’Ajuntament, i va deixar la porta oberta a millorar les relacions ara que Rafa Medinilla és el nou regidor de Seguretat Ciutadana.

Durant l’assemblea, a la qual van assistir una setantena de veïns, la plataforma va explicar les actuacions que s’han fet fins ara i els resultats de les reunions que han mantingut amb diversos cossos de seguretat. Reiteren la importància de denunciar els actes delictius, i valoren molt positivament la implicació tant dels Mossos d’Esquadra com de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional espanyola per intentar millorar la seguretat al municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li