La poesia s’incorpora a la nova programació de La Cate

0
1369

L’entitat arrenca el febrer amb dues propostes sobre paraula recitada, a càrrec de La Companyia, i la tercera trobada dels socis


 

El projecte de poesia escènica La Companyia, format per Ramon Bartrina i Coral Ríos, donarà la benvinguda a la poesia en la nova programació de La Cate. Ho farà aquest dissabte, 3 de febrer, a la una del migdia, amb un petit espectacle de poesia i rapsòdia al bar de l’entitat. Amb aquesta actuació, que integra el moviment corporal amb la paraula recitada i busca la implicació del públic assistent, quedarà inaugurat el nou cicle de poesia de La Cate, de febrer a abril, que incorporarà també un taller de poesia i rapsòdia impartit pel mateix Bartrina.

El taller de poesia començarà dilluns vinent, 5 de febrer, a dos quarts de nou del vespre: serà una classe gratuïta i oberta a tothom, a la qual li seguiran onze sessions més, cada dilluns, fins al 30 d’abril, durant les quals els participants podran practicar tots els vessants de la poesia i la rapsòdia, combinades amb activitats dinàmiques i divertides, a càrrec del poeta i performer gironí Ramon Bartrina.

‘CATA A LA CATE’. El recital de poesia de La Companyia, aquest dissabte, coincidirà també amb la tercera trobada en què els socis i usuaris de les sessions participatives es troben per definir les propostes culturals que pot acollir l’entitat en un futur, com ara els vermuts de tertúlia i debat filosòfic o les trobades lingüístiques i d’aprenentatge de nous idiomes. En aquesta tercera «Cata la Cate» es presentarà l’Associació dels Pastorets de Figueres, membre del Viver Cultural de l’entitat, que explicarà la seva història, el funcionament i els projectes de futur que té.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li