La poesia i ‘performance’ de la Muga Caula, en imatges

0
1288

Dissabte s’inaugura una mostra de fotografies i un documental sobre la passada edició de la trobada de les Escaules


 

El 14, 15 i 16 de setembre, amb motiu de la Muga Caula, les Escaules acollirà una dotzena d’artistes internacionals i serà l’escenari de l’art més efímer: el d’acció i la performance.

I, com és habitual des de l’any 2011, unes setmanes abans de l’esdeveniment s’exposen al Museu de l’Empordà les fotografies i un documental de la passada edició. I és que en un art tan fugaç com aquest, les fotografies, el vídeos resulten l’últim testimoni de les accions dels artistes. Els organitzadors, Joan Casellas i Teresa Ramírez, ho tenen molt en compte i també reivindiquen la feina d’aquells que treballen rere les càmeres.

Aquest dissabte (12 h), s’inaugura la mostra sota el títol «El Paisatge documental 2017». Compta amb les fotografies de Petra Vlasman i el videoreportatge de Xavier Moreno i, a part, es presenten alguns objectes i restes de les accions, també, de l’any anterior. Per altra banda, el documentalista Josep Pérez i la fotògrafa anglesa Denys Blacker seran els encarregats de testimoniar les performances d’aquest setembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li