La població escull diferents projectes

0
953

El Fòrum Ciutadà de Priorització va escollir les propostes per mitjà de debats, exposicions d’idees i una eina electrònica del consistori


Castelló d’Empúries-Empuriabrava és un dels molts pobles de la comarca que ofereix l’opció a la ciutadania de decidir on i en què vol invertir una part del pressupost municipal. Enguany, el Fòrum Ciutadà de Priorització, que es va dur a terme la setmana passada a la Sala Municipal, va seleccionar un total de vint les propostes finalistes [vegeu la taula].

El consistori executarà una partida de 400.000 € dels pressupostos municipals del 2020 i el 2021 (una partida de 200.000 € per al pressupost municipal del 2020, i una segona per al pressupost municipal del 2021) per tal que els veïns decideixin a quins projectes els volen destinar. Ara, a partir de la selecció de les vint propostes, es farà un estudi econòmic per concretar el cost de cadascuna de les propostes finalistes.

VOTACIÓ CIUTADANA. L’últim pas dels pressupostos participatius està previst pel mes de setembre i octubre. Serà llavors quan les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana. La població de Castelló d’Empúries i Empuriabrava podrà participar per internet i a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi. Cal destacar que hi poden formar part totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys. En aquesta línia, l’Ajuntament es compromet a integrar en els pressupostos municipals del 2020 i el 2021 les propostes més votades.

  • Pots consultar la taula de projectes, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li