‘La plaza del Diamante, ‘André i Dorine’ i ‘Somriures i llàgrimes’ arriben a Roses

0
575

Un total de 22 espectacles integren la programació de gener a maig del Teatre Municipal de Roses, que en aquesta nova temporada es diversifica i amplia gèneres apostant també pels nous creadors. En aquest sentit, un dels objectius marcats per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses en aquesta nova temporada ha estat la varietat de les propostes presentades per intentar arribar a un públic més extens i divers mitjançant també l’aplicació d’una política de preus assequibles, amb xifres que van dels 5 als 15 euros.
La programació teatral començarà diumenge amb T’estimo, però no tant, la versió catalana, revisada i actualitzada, de l’obra de José Luis Alonso de Santos Pares i Nines. Es tracta d’una comèdia amb un plantejament força similar al de L’estranya parella de Neil Simon, en la qual un home separat, pacient i ordenat, busca refugi i consol emocional a casa d’un amic, eixelebrat i cridaner.
Un dels plats forts de la temporada arribarà el 27 de febrer, amb André i Dorine, de la companyia Kulunka Teatro, que visitarà Roses després de recórrer més de 20 països representant la història de dos ancians que, després de l’erosió d’anys de convivència, es redescobreixen davant la irrupció d’un personatge inesperat: l’alzheimer.
Completen la programació teatral, el monòleg en clau d’humor 50 sombras de Andreu, un xou humorístic per a fans i detractors del llibre més venut dels últims anys; Els Dolents, del director i dramaturg anglès Steven Berkoff, amb motiu del IV centenari de la mort de William Shakespeare; la reeixida proposta de teatre musical Somriures i Llàgrimes, dirigida a un públic familiar, o La plaza del Diamante, de Joan Oller, interpretada per Lolita Flores.
En l’apartat musical, el cicle Viumúsika porta 3 concerts: Núria Graham, Dolo Beltran i Ian Sala. De música clàssica, Concerto a tempo d’umore, de l’Orquestra de Cambra de l’Empordài, dins el cicle Tarda de Clàssics, les audicions de la Jove Orquestra de Figueres, el duo de guitarres Ribera Sàbat i un recital de veu i piano.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li