La plataforma Amazcat té l’Alt Empordà com a una ‘prioritat’

0
1307

L’empresa de comerç electrònic, fundada a Girona aquest 2020 i que preveu començar les seves primeres operacions a principis d’aquest any 2021, encara no té empreses alt-empordaneses adherides al mercat web


L’empresa de comerç electrònic Amazcat, fundada a Girona aquest 2020 i que preveu començar les seves primeres operacions a principis d’aquest any 2021, encara no té empreses alt-empordaneses adherides al mercat web, tot i que el seu objectiu passa per tenir-hi representació com a la resta del territori català. De fet, fonts de la incipient companyia assenyalen que la comarca empordanesa «és un objectiu gairebé prioritari».

En aquests moments, la botiga en línia gironina ja compta amb al voltant de 300 venedors registrats d’arreu de Catalunya, i una de les seves fites passa per arribar al mig milió de consumidors a finals de l’any entrant. La metodologia és concisa: esdevenir una plataforma perquè els negocis —productors, botiguers i proveïdors— amb seu fiscal a Catalunya puguin oferir els seus productes a través de la xarxa. Com un Amazon, però a la catalana.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li