La plantilla del Consell Comarcal denuncia incompliments

0
2293

Asseguren que, després de tres anys de negociació col·lectiva, la direcció política i la gerència del Consell Comarcal incompleixen els acords i més del 90% de les treballadores i treballadors reclamen que s’aprovi la Relació de llocs de treball i que es posi en marxa una Valoració de llocs de treball per equipar les condicions laborals i salarials


El grup de treballadores i treballadors que formen part del Consell Comarcal de l’Alt Empordà emprendrà una sèrie de mobilitzacions públiques per demanar el compliment dels acords presos en els espais de negociació col·lectiva. La primera acció serà demà, 21 de maig, a les 17 h durant el Ple de la corporació. La plantilla exposarà el malestar dels professionals per l’incompliment de l’acord i la deixadesa amb què es tracten les qüestions laborals. Asseguren que, després de tres anys de negociació col·lectiva, la direcció política i la gerència del Consell Comarcal incompleixen els acords i més del 90% de les treballadores i treballadors reclamen que s’aprovi la Relació de llocs de treball i que es posi en marxa una Valoració de llocs de treball per equipar les condicions laborals i salarials amb les altres administracions locals de la comarca.

D’altra banda, també denuncien l’incompliment de l’acord de compensació als treballadors que fan ús diari del seu vehicle particular per prestar serveis comarcals als diferents municipis de l’Alt Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li