La plaça de Víctor Català ja té l’aspecte d’estar en obres

0
1015

Els treballs es van iniciar la setmana passada i tot fa pensar que no s’aturaran malgrat la crisi del coronavirus


Dies abans del decret de l’estat d’alarma pel coronavirus, l’Ajuntament de l’Escala informava de l’inici de les obres a la plaça de Víctor Català. En principi l’actuació està prevista però caldrà veure com evoluciona.

Les obres de millora de la plaça Víctor Català va ser un dels projectes guanyadors dels darrers pressupostos participatius. Els treballs consistiran, en primer lloc, en una millora de les voreres de l’entorn, alguna d’elles ampliant la seva amplada. També es restaurarà el mur perimetral i es restaurarà la pèrgola, força malmesa en aquests moments. En aquest sentit, es canviaran les travesses de formigó actuals per unes de fusta, dins d’aquesta actuació. També està previst millorar els espais enjardinats de la plaça i crear una rampa d’accés cap a la zona de la biblioteca des del carrer Pintor Joan Massanet.

Aquestes obres representen una inversió d’uns 75.000 euros i el termini d’execució està calculat en uns tres mesos.

El regidor d’Urbanisme de l’Escala, Josep Bofill, va declarar fa uns dies que «el projecte preveu una millora de la imatge de tot l’entorn de la plaça Víctor Català, però sense canviar la seva essència».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li