La piscina interior, aquesta setmana

0
1316

Per fer Ăşs d’aquest tipus d’instal·lacions caldrĂ  esperar fins al pròxim 15 de juny


La Fundació Torremirona Esport i Salut, encarregada del club esportiu i de fitness, obre la piscina coberta de l’espai aquesta mateixa setmana. Per tant, durant la fase 2 del pla de desescalada. Pel que fa a la piscina exterior, per fer-ne ús caldrà esperar al 15 de juny. En els dos casos hi haurà límits d’aforament tal com ho determina la normativa pel SARS-CoV-2.

Una altra activitat dins del mateix espai de Navata és el complex El TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, de Navata. Fonts de l’empresa informen que les piscines exteriors de l’hotel i de l’aparthotel Vila Birdie 4* obriran a partir del dia 20 de juny. Precisament, per aquesta la mateixa data es prepara la reobertura de l’hotel, el restaurant i la terrassa. Val a dir, però, que l’aparthotel Vila Birdie 4* i el camp de golf ja estan en marxa des de fa unes setmanes. Es va fer coincidir amb la fase 1, que ja permetia l’esport a l’aire lliure i per això ja es va reprendre l’activitat a camps de golf i de pitch&putt.

En relació amb les piscines, Yassine Bouallala, gerent del TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, explica que al principi hi haurà un control de l’aforament del 50% i una neteja freqüent de les gandules. L’aforament màxim a la piscina de l’hotel serà de 40 persones i a la de l’aparthotel de 25. Sobre la higiene, el gerent assegura que «les gandules es desinfectaran sis vegades al dia i la gestió de les tovalloles es farà de manera centralitzada. A més, hi haurà gels hidroalcohòlics a les entrades dels recintes. TorreMirona ha elaborat un protocol de seguretat i higiene per evitar el contagi del coronavirus».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li