La Piscina de Roses, feu d’estades

0
1174

La instal·lació ha acollit des del febrer un centenar d’esportistes estrangers, fins l’esclat del coronavirus


El passat 15 de febrer la Piscina Municipal de Roses va obrir les portes per convertir-se en un centre d’entrenament de diferents clubs que realitzen estades esportives a la població alt-empordanesa. L’objectiu, precís: posar-se a disposició dels esportistes perquè aquests es preparin de la millor manera possible per tal d’afrontar les competicions de la temporada, un context que, de retruc, també provoca que la localitat es posicioni com a destinació de turisme esportiu.

Les instal·lacions destinades als nedadors i nedadores d’arreu havien d’estar operatives per a aquesta fita fins al dia 24 d’abril, però l’esclat de la crisi sanitària provocada pel coronavirus ha limitat les previsions inicials: es preveia que passarien per Roses un total de 14 clubs, una xifra que s’ha reduït finalment a 3, el que equival a un centenar de joves esportistes.

En aquest sentit, des de fonts municipals assenyalen que quatre de les visites pendents s’han anul·lat arran del coronavirus, mentre que la Piscina Municipal mantindrà el contacte amb una desena de clubs que haurien d’arribar durant l’abril, per anar-los informant en funció de com evolucioni el context sanitari.

Qui sí que va nedar a les infraestructures locals va ser el club Toac Triathlon de França, que va ser l’entitat que va iniciar aquestes estades de clubs europeus. La majoria dels clubs realitzen preparacions que oscil·len entre els quatre i els sis dies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li