La PirempordĂ  escala cap amunt

0
1259

L’esdeveniment d’enguany, que se celebrarĂ  a Maçanet de Cabrenys del 12 al 14 d’octubre, ofereix diverses novetats amb l’objectiu de consolidar-se


 

Una segona edició que ha de servir per assolir la consolidació. Aquest és l’objectiu de Pirempordà d’enguany, la fira transfronterera d’esports d’aventura, oci i lleure del Pirineu empordanès i la Catalunya del Nord que se celebrarà al municipi de Maçanet de Cabrenys els dies 12, 13 i 14 d’octubre.

Amb l’objectiu de posicionar la localitat i el Pirineu alt-empordanès com a destinació de turisme actiu, la Pirempordà d’aquest 2018 arribarà de la mà de novetats remarcables que permetran a l’esdeveniment fer un salt endavant. En aquest sentit, s’ampliarà la carpa principal per acollir les empreses, els professionals i les institucions que ho desitgin i també s’impulsarà el primer Outlet Sport Market per a botigues i particulars, el primer mercat d’aquestes característiques al territori.

Aquestes novetats compartiran protagonisme amb les activitats i les iniciatives que ja existien l’any passat: des d’un apartat, Aventurland, destinat a les activitats esportives per als més petits, fins a una zona de food trucks o un ampli programa de xerrades, sessions de networking o activitats esportives paral·leles com pedalades ciclistes, exercicis al rocòdrom o un circuit de Pumptrack, entre altres activitats.

El resultat global brinda una fira dual: d’una banda, satisfà els interessos del sector promocional, que aprofita la Pirempordà com una plataforma de promoció; i de l’altra, també compleix les expectatives del públic general que és consumidor habitual d’esports de muntanya.

GUARDONS. Les novetats d’enguany també adquiriran forma de premi. Així, l’organització –Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, el Consorci Salines-Bassegoda i Creartiva Market– ha creat el Premi Pirempordà a la Solidaritat Esportiva, un reconeixement que vol destacar la tasca i dedicació d’associacions i entitats que, per mitjà de l’esport, divulguen missatges solidaris. Enguany, el guardó recaurà a l’Associació Grup Iris de Figueres, organitzadora d’una Cursa de la Dona de Figueres que amb poc temps ha esdevingut un autèntic referent no només esportiu, sinó també de cohesió social a la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li