‘La pesca engresca’ i ‘Confinament. La finestra indiscreta’ finalistes als Rahola

0
629

El jurat ha seleccionat dos projectes de la comarca com a finalistes en la XII edició del premis


El proper dijous, 25 de febrer, a les 8 del vespre, a l’Auditori de Girona es celebrarà la gala de lliurament dels XII Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Uns guardons que reconeixen la tasca de la professió periodística i que en el certamen d’enguany compten amb dos projectes de la comarca entre els finalistes.

El programa de Radio Vilafant «La pesca engresca», amb Josep M. Dacosta, Mercè Mayné, Víctor Grau, Francesc Galí i Salva Manera, i que abraça des de la gastronomia fins a la biologia passant per l’estudi del fons marí, opta al guardó en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio.

En la categoria de millor informació digital hi troben entre els dos finalistes un dels treballs que vam destacar des d’HORA NOVA el passat més de març, el treball de la fotògrafa Dolors Gibert Viñolas, «Confinament. La finestra indiscreta», un excel·lent recull d’imatges en blanc i negre del carrer Oliva, dels balcons de la plaça de l’Eduard Rodeja, i d’una part del Pere III i del carrer Pujades, realitzades per Gibert des de casa seva i l’estudi durant el període més estricte de confinament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li