La Pangea Cultural adapta els cursos a la nova situació

0
644

Els cursos d’aquest mes de novembre són «GIRAR-TE_laboratori artístic», «HELPO_laboratori artístic sensorial» i «MIMAR-TE_laboratori de multiplicitat de llenguatges»


Tot i les limitacions derivades de la Covid-19, les entitats han treballat, i segueixen treballant, per poder continuar oferint tallers i activitats.

Un dels casos el trobem a l’Associació Pangea Cultural de Garriguella. L’entitat tenia previst començar tres cursos aquest mes de novembre: «GIRAR-TE_laboratori artístic», «HELPO_laboratori artístic sensorial» i «MIMAR-TE_laboratori de multiplicitat de llenguatges». Inicialment aquests ensenyaments ja estaven pensats per a un nombre de places molt limitat, i era necessària la inscripció prèvia. Tot i això, oferien la possibilitat de poder realitzar una primera classe gratuïta, per poder veure’n el funcionament.

Davant la impossibilitat d’impartir els laboratoris a la Sala Sabater Furtià, cedida per l’Ajuntament de Garriguella, l’organització va començar a buscar un espai alternatiu on poder realitzar els cursos. Ara, han trobat lloc en un espai en l’àmbit privat.

GRUPS BOMBOLLA. Malgrat aquesta solució, encara s’han de fer front a més limitacions. Lorena Sánchez, una de les tres dones artistes que hi ha darrere de Pangea Cultura, explica quins canvis han hagut d’aplicar: «Ara no podem ser molts, entre 5 i 8 nens. Tots els assistents són mainada de la mateixa bombolla de convivència». A més, ja no poden admetre noves inscripcions d’infants que no siguin d’aquest grup bombolla. Tot i això, Sánchez obre la possibilitat d’«obrir més laboratoris amb altres grups de convivència».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li