La pacificaciĂł de la Rambla, en agenda

0
746

Figueres tĂ© previst «treballar la manera de tallar la circulaciĂł de la Rambla per afavorir la mobilitat de les persones i tenir espais oberts», segons l’alcaldessa, Agnès LladĂł


L’equip de govern de Figueres té previst «treballar la manera de tallar la circulació de la Rambla per afavorir la mobilitat de les persones i tenir espais oberts». Ho va anunciar l’alcaldessa, Agnès Lladó, durant el ple de la setmana passada, a instàncies d’una pregunta que li va formular el regidor de Junts per Figueres Carles Arbolí.

Arbolí va demanar directament si la qüestió es tornarà a posar sobre la taula, després que la covid-19 frustrés el primer intent de l’estiu passat, tot argumentant que «molts ajuntaments i moltes ciutats en aquests últims mesos estan treballant en planificar mesures per fer una mobilitat més amable a les ciutats aprofitant que ha passat tota aquesta etapa». I la resposta de Lladó va ser afirmativa, tot i que va afegir: «Però saben que és molt necessari que hi hagi una dinamització de tot l’espai, o ens trobaríem en la mateixa situació que ens vam trobar el juliol passat». A més, també l’alcaldessa recorda que abans de prendre cap decisió en ferm cal estar «molt amatents a què es podrà fer i què no en les properes setmanes» perquè qualsevol mesura es pugui aplicar «en unes condicions òptimes».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li