La nova web de La Cate, premi Ateneus

0
1127

L’entitat figuerenca guanya el primer guardó a la Comunicació Associativa per la seva renovació d’imatge i la creació del nou portal informatiu


 

La nova web de l’entitat cultural La Cate, de Figueres, va rebre dimarts passat el primer Premi a la Comunicació Associativa de la 28a edició dels Premis Ateneus, impulsats per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). L’acte de lliurament dels guardons, que reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en sis categories diferents, van donar visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala, celebrada a La Pedrera, de Barcelona, que va presentar el reporter valencià Pau Benavent.

Després d’agrair el reconeixement a la Federació d’Ateneus de Catalunya, Irene Caamaño, vocal responsable de comunicació de La Cate, va declarar, en recollir el premi, que “la nova web només és una de les moltes coses que van canviar el 15 de setembre, i tant La Cate com la cultura de Figueres han notat aquesta transformació i evolució”. I va continuar: “Van ser molts mesos de feina per arribar a la renovació de la imatge i l’entitat, i seguirem treballant per fer créixer l’entitat i la ciutat”.

En l’edició d’enguany , a la qual s’ha presentat un total de 67 candidatures, a banda del premi a la Comunicació Associativa, que la Federació d’Ateneus de Catalunya ha atorgat a La Cate, de Figueres, també s’ha reconegut la Creativitat Artística, la Capacitat d’Innovació, el Foment de la Participació i el Treball en Xarxa, i s’ha lliurat el guardó Jove, proposa!

La Federació d’Ateneus de Catalunya, que actualment aglutina 175 entitats de tot Catalunya, algunes d’aquestes amb gairebé dos segles d’història, treballa, des del 1983, al servei de les associacions culturals sense ànim de lucre amb l’objectiu de cohesionar, defensar i representar el moviment ateneístic català, així com oferir serveis per fer més fàcil el dia a dia de les entitats associades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li