La nova plataforma Gent del Poble es presenta a Roses com a alternativa a ERC

0
610

“La desafecció política que hi ha a Roses i a l’Ajuntament a nosaltres ens ha donat un efecte contrari, l’afecció”. Amb aquestes paraules ha presentat la seva candidatura a les eleccions del 22 de maig el cap de llista de la nova plataforma ciutadana Gent del Poble-Acció Municipal, Francesc Giner. Aquesta plataforma està integrada per nombrosos ciutadans i té el suport explícit de la secció local d’ERC, que fa dies ja va confirmar que renunciava a les sigles per integrar-se en aquest projecte. De fet, les connexions entre ambdues formacions són evidents, si es té en compte que en anteriors comicis Giner ja havia format part de les llistes republicanes.
Aquest moviment ha comportat que el fins ara regidor d’ERC a l’Ajuntament de Roses, Marc Danés, no encapçali les pròximes llistes. Tot i que ja fa temps que, en desacord amb l’executiva, Danés havia manifestat la intenció de no tornar-se a presentar. La presentació als mitjans de comunicació de la nova plataforma es va fer ahir dilluns i per divendres hi ha previst un acte adreçat a la ciutadania rosinca que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al Teatre Municipal.
Segons Giner, la plataforma ha sorgit “per trobades de ciutadans preocupats per la deriva política a l’Ajuntament”. El líder de la formació ha explicat que el clima constant de crispació només crea enfrontament entre PSC i CiU i per aquest motiu “la candidatura de Gent del Poble està oberta a tots els partits, associacions i persones independents que respectin els principis ideològics, el funcionament intern i el codi ètic de conducta”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li