La nova edició del FASTT allarga la programació i incorpora més municipis

0
892

Sis micropobles de l’Alt Empordà es repartiran fins a dotze espectacles escènics entre el 8 i el 18 de juliol


El festival d’arts escèniques de l’Empordà (FASTT) ja té enllestit el calendari per l’edició 2021. Una programació amb actes compresos entre el 8 i el 18 de juliol, on cadascun dels sis micropobles participants: Garrigàs, Palau de Santa Eulàlia, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum i Vilaür, oferirà una activitat diürna, i una altre quan es pongui el sol. Un any més, el FASTT compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de la Diputació de Girona, i manté l’aposta per la descentralització de l’exhibició cultural i per l’apropament de les arts escèniques a les zones rurals.

FASST DE DIA. Un any més el festival aposta per al participació de veïns i veïnes per crear un nou espectacle de Micropobles a Escena. La idea es realitzar un taller durant 5 dies amb la companyia professional el Colectivo Lamajara amb el seu projecte Dispositivo LABranza, on es prepararà i crearà una peça escènica que es representarà a cada un dels pobles del festival.

FASTT DE NIT. Ana Polo i Oye Sherman, Los Galindos o LAminimAL son algunes de les propostes de mig i gran format, que arribaran als micropobles al llarg de sis actuacions nocturnes. Les vetllades vindran acompanyades d’una proposta gastronòmica a càrrec de l’empresa Sa Muga.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li