La nova biblioteca de l’Escala s’ubicarà a l’espai de Can Masset

0
1131

Els plans municipals no preveuen executar l’obra immediatament. La decisiĂł es prendria mĂ©s endavant


 

L’Ajuntament de l’Escala licitarĂ  en breu la redacciĂł del projecte bĂ sic per fer una nova biblioteca municipal. La feina serĂ  possible amb una subvenciĂł de 50.000 euros de la DiputaciĂł de Girona perĂČ les obres no començarien immediatament. Segons fonts municipals, aixĂČ es decidirĂ  mĂ©s endavant i «segons les necessitats».

La segona biblioteca se situaria a l’edifici de Can Masset, que el consistori va adquirir recentment. El nou equipament es faria en una part que primer s’hauria d’enderrocar perquù està en mal estat per problemes d’aluminosi.

Amb l’enderroc s’aprofitaria l’espai per ubicar-hi la nova biblioteca, que serĂ  mĂ©s gran que l’actual. Ara l’Ășnic equipament cultural i de lectura que hi ha a l’Escala Ă©s a la plaça de VĂ­ctor CatalĂ  i fa 8 anys que es va ampliar perĂČ no tant com s’hauria volgut per l’elevat endeutament municipal. D’altra banda, des de l’Ajuntament tambĂ© s’estĂ  redactant un pla director cultural que ha d’incloure un pla d’usos i necessitats dels equipaments culturals de l’Escala.

RIELLS. Pel que fa a les terrasses del passeig de Riells, l’Ajuntament les licitarĂ  nomĂ©s per aquest estiu. La Generalitat obligarĂ  l’any vinent a crear un sistema no fix i desmuntable a l’hivern.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li