La nova biblioteca de l’Escala s’ubicarà a l’espai de Can Masset

0
1803

Els plans municipals no preveuen executar l’obra immediatament. La decisió es prendria més endavant


 

L’Ajuntament de l’Escala licitarà en breu la redacció del projecte bàsic per fer una nova biblioteca municipal. La feina serà possible amb una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de Girona però les obres no començarien immediatament. Segons fonts municipals, això es decidirà més endavant i «segons les necessitats».

La segona biblioteca se situaria a l’edifici de Can Masset, que el consistori va adquirir recentment. El nou equipament es faria en una part que primer s’hauria d’enderrocar perquè està en mal estat per problemes d’aluminosi.

Amb l’enderroc s’aprofitaria l’espai per ubicar-hi la nova biblioteca, que serà més gran que l’actual. Ara l’únic equipament cultural i de lectura que hi ha a l’Escala és a la plaça de Víctor Català i fa 8 anys que es va ampliar però no tant com s’hauria volgut per l’elevat endeutament municipal. D’altra banda, des de l’Ajuntament també s’està redactant un pla director cultural que ha d’incloure un pla d’usos i necessitats dels equipaments culturals de l’Escala.

RIELLS. Pel que fa a les terrasses del passeig de Riells, l’Ajuntament les licitarà només per aquest estiu. La Generalitat obligarà l’any vinent a crear un sistema no fix i desmuntable a l’hivern.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li