“La nostra música és fruit de l’ambició i de la humilitat de quan vam començar”

0
568

Amb un dels millors directes, Mishima compleix quinze anys de carrera. El formen David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra. Fa poc que van actuar davant de 2.000 persones a Nova York i 2.000 persones més a Barcelona. Ara és l’hora de l’Alt Empordà i ho fan de la mà del Festival Sons del Món. El preu de les entrades és de 20 euros i són numerades. El concert anirà maridat pel vi Magenc 2013, dels Cellers d’en Guilla de Rambós d’Empordà. Es tracta de la la tercera anyada d’un vi blanc jove, procedent de vinya vella i autòctona de l’Empordà, elaborat amb molta meticulositat.

Quin concert oferiu a Castelló d’Empúries?
Serà un concert adaptat a l’escenari i al públic. Per una part, un repertori més festiu, com hem fet sempre, i per l’altra, més íntim i més acústic. És el que fem. Està clar que presentarem les cançons del darrer treball, però també les de sempre. Ens trobem a l’equador de la gira de presentació del darrer disc L’ànsia que cura, que vam treure al març. Podem dir que hores d’ara anem a velocitat de creuer en els directes. Ara venim d’oferir un concert al Central Park de Nova York davant de dos mil espectadors. Va ser increïble. Era la primera vegada i les crítiques van ser molt bones. Després hem estat a Barcelona i ara actuarem a Castell d’Empúries.

Porteu 15 anys de carrera professional. Com és el Mishima d’ara després d’aquest temps?
La nostra és una música fruit de l’ambició i de la humilitat de quan vam començar. Humilitat perquè som conscients que formem part d’una cultura petita i perquè sabem que la nostra és una carrera projectada a llarg termini i que anem conquistant públic poc a poc. I ambició perquè treballem per la música que volem fer des del principi i volem que es conegui però sense caure en el parany de voler atraure més públic fent una música més comercial.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li