“La natació ha marcat la meva vida i sempre ha estat i hi serà present”

0
936

Han passat unes setmanes des de la intervenció quirúrgica. Com et trobes?
En general estic bé, tot i que hi ha petits moments durant el dia en els quals estic més sol, més tranquil, i això fa que hi pensi una mica més, aleshores és quan ho passo pitjor. Ho intento portar tan bé com sigui possible, al cap i a la fi així és la vida: t’ho dóna i t’ho treu tot en un moment. A mi m’ha tret la natació, que ha format part de mi durant tota la meva vida i més en aquests últims moments, quan estava lluitant per anar als Jocs Olímpics.

Com portes l’assimilació del que ha passat?
Fa relativament poc de l’impacte de la notícia i es tracta d’un procés que encara ha de passar. Estic intentant portar-ho de la millor manera amb l’ajuda de la psicòloga, la Natàlia Garcia, que m’ha comentat que es tracta com un procés de dol en el qual tindré diferents fases, com si hagués perdut una persona estimada. La natació ha marcat la meva vida i sempre ha estat i hi serà present.

En quin moment t’ha arribat aquesta notícia.
Realment estava millor que mai. En aquests últims dos anys estava fent una progressió molt important tant en els entrenaments com en les competicions. La preparació cada vegada era més intensa i jo responia, estava en un moment molt bonic.

I ara, cap on s’encamina la nova etapa?
Tot plegat és molt recent, però miraré projectes i buscaré nous al·licients que em puguin tornar l’esperit de superació i les ganes d’aixecar-me i poder perseguir un objectiu. Ara mateix estic al GEN Roses, on fem coses molt marques –el 23 i 24 d’abril preparen un stage de natació d’aigües obertes_ i juntament amb la Marta Cabané portem tota la secció de natació del club.

Un projecte il·lusionant.
Sí, estic molt content, quan m’ho van oferir vaig acceptar encantat. A part d’això, qualsevol cosa que pugui sorgir m’ho miraria amb bons ulls perquè és el meu futur, la meva vida.

Podràs seguir entrenant a nivell amateur?
El metge em va dir que anés pas a pas i tranquil, sense fer passes ràpides. Es tracta d’una malaltia seriosa i s’ha de ser prudent. D’aquí tres mesos tinc un altre control i veurem com evoluciona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li