La música DJ Nano donarà el tret de sortida de la festa

0
1579

L’Ajuntament de l’Armentera ha programat diferents activitats, la majoria d’aquestes, actuacions musicals


Amb l’arribada del novembre, l’Armentera celebra la seva festa major d’hivern. Serà aquest proper cap de setmana i s’allargarà durant quatre dies: de divendres, 8 de novembre, al dilluns 1 1. L’Ajuntament de l’Armentera ha programat diferents activitats, la majoria d’aquestes, actuacions musicals.

REMEMBER DANCE&MAKINA 90’S. El tret de sortida de la festa major serà una sessió musical de DJ Nano, un dels discjòqueis més reconeguts de la dècada dels 90. DJ Nano ha actuat arreu del món i ha estat un dels DJs habituals a les millors cabines d’Eivissa. Pel que fa al dissabte, de la programació festiva destaca el partit de futbol de l’equip local a les 16.30 h, l’animació festiva a càrrec d’Els Trambòtics i també els concerts de nit de Panxuts Beer Bans i Els Perduts de Sant Esteve de les Roures.

TRENCADA D’OLLES. Serà diumenge a les 16 h, a la plaça Catalunya, i tot seguit hi haurà una audició de sardanes. Finalment la festa major clourà el dilluns, a l’església de Sant Martí amb l’ofici solemne i concert de sardanes.

  • Pots veure el cartell de la festa, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li