La música de La Masovera Barbuda amenitzarà la festa de la xerinola de Llers

0
1675

El municipi celebrarà el Carnaval, aquest cap de setmana del 22 i el 23 de febrer, amb molta rauxa


El Carnaval també ressonarà a Llers, un poble on la festa i la rauxa estan assegurades. La celebració es durà a terme també aquest cap de setmana, el dissabte 22 de febrer i el diumenge 23.

FESTA DE DISFRESSES. La primera activitat de la programació serà el dissabte, a partir de la mitjanit, a les 00 h, amb la festa de disfresses que es farà al centre recreatiu de Llers. Aquesta nit està organitzada per a l’Associació Juvenil Brullersenca, una entitat municipal que col·labora en diferents esdeveniments del poble. I des de l’organització destaquen que la disfressa més original de la vetllada serà premiada amb una caixa de vi.

CERCAVILA I BALL. El plat fort del Carnaval de Llers és, sens dubte, la cercavila de diumenge. És una de les activitats que més nombre de gent aplega i on es pot gaudir de les disfresses, comparses i carrosses que elaboren, majoritàriament, la gent del poble, encara que també aplega colles d’arreu de la comarca. La rua serà el diumenge 23 de febrer i la concentració de colles carnavalesques serà a les 16 h a la zona esportiva del pavelló municipal de Llers. Un cop estiguin totes les comparses i carrosses preparades, començarà la cercavila pels carrers del poble. Seguidament, quan la rua torni a arribar al pavelló esportiu, hi haurà pa amb allioli i botifarres per a tothom. La vesprada continuarà amb el ball de Carnaval, que enguany estarà protagonitzat pel grup La Masovera Barbuda. Tal com ells mateixos defineixen, La Masovera Barbuda és un grup de versions format per sis joves «amb ganes de menjar-se el món». La formació musical es va crear el 2014 i des de llavors versionen grans èxits de tots els temps. Destaquen que fan «ballar, cantar i passar-ho bé a festes de tot tipus de les comarques gironines».

Per consultar la programació en línia del Carnestoltes 2020 de Llers es pot visitar la pàgina web de l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li