La Muga Cula celebrarà la 15a i última trobada

0
890

En aquesta darrera edició es presentarà el treball d’acció de 14 artistes, amb artistes com l’americà Theodor di Ricco, que s’encarregarà de l’espectacle inaugural d’aquest divendres, dia 13


 

Entre el 13 i el 15 de setembre les Escaules acollirà la 15a i última trobada internacional de poesia d’acció i performace de la Muga Caula. En aquesta darrera edició es presentarà el treball d’acció de 14 artistes, amb artistes com l’americà Theodor di Ricco, que s’encarregarà de l’espectacle inaugural del divendres 13, o la catalana Rosa Grau, que també actuarà en l’acció inaugural.

A més de les 26 performaces previstes (dues cada artista, una en la modalitat de consecutiva i una en la modalitat duracional), la programació comptarà amb la Va trobada d’espais de creació i producció de Catalunya, organitzada per Xarxa Prod el divendres 13 de setembre de 10 a 14:30 h. El darrer dia, el 15, la pirotècnia posarà la cloenda d’aquesta edició, on també s’anunciaran els plans de futur d’una Nova Muga Caula, una Nova Frontera Calenta d’una Nova Terra d’Acció. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li