La Muga Caula fa una nova volta a l’espiral amb la 14a edició

0
1273

Els dies 14, 15 i 16 de setembre el municipi de Les Escaules acollirà de nou la trobada de poesia d’acció i performance


 

Arriba una nova edició de la trobada internacional de poesia d’acció i performance, que es fa a les Escaules des de fa ja 14 edicions. La Muga Caula, que enguany se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de setembre, comptarà amb artistes de performance d’arreu del món, com ara Serbia, Polonia, França, Nigèria, Colòmbia, Espanya i els Països Catalans. Entre els noms destaca Paloma Orts, encarregada del cartell d’aquesta edició, Natàlia Espinet, Ramón Guimaraes, Jelili Atiku (de Nigèria), Antoni Karwowski (de Polònia), Nenad Boqdanovic (de Sèrbia) o Cecile Richard, que portarà poesia, entre molts més artistes vinguts d’arreu.

Des de l’organització detallen les nombroses activitats paral·leles de La Muga Caula que s’han desenvolupat al llarg de l’any i en destaquen que enguany hi haurà tres tallers: un d’internacional, a càrrec de Jelili Atiku els dies 12, 13 i 14 de setembre a les Escaules i dos per a joves i mainada a IES Alexandre Deulofeu, de Figueres i l’Escola Santa Cecilia, de Boadella i les Escaules, a càrrec de la performer Carme Viñas en la setmana del 24 al 28 de setembre.

A més, hi haurà diferents exposicions a la ciutat i taules rodones. I el concert del dissabte, 15 de setembre al vespre, anirà a càrrec de la cantant Joina.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li