La Mostra s’acomiada fins aquest gener

0
1009

Segons l’organització, la 19a edició es farà a finals del pròxim mes de gener, una data que a partir d’ara contextualitzarà la resta d’edicions


 

La 18a edició de la Mostra de Muntanya i Aventura del Centre Excursionista Empordanès es va cloure dissabte passat amb la projecció de les pel·lícules Viacruxis i Freedom under load, entre altres films, a La Cate. Divendres, l’escalador Patxi Usobiaga va oferir una classe magistral al Rocòdrom TopClimb de Figueres i una xerrada a La Cate.

Aquests van ser els actes destacats de la darrera setmana d’activitats de la Mostra, un esdeveniment que tornarà més aviat que mai. Segons l’organització, la 19a edició es farà a finals del pròxim mes de gener, una data que a partir d’ara contextualitzarà la resta d’edicions. «Feia anys que es volia fer el canvi, però mai s’acabava fent», explica Pere Bosch, del Centre Excursionista Empordanès.

LA VALORACIÓ. Des de l’entitat valoren positivament l’edició d’enguany, i destaquen el bon resultat que han generat les novetats: «Estem contents, aconseguim convidats d’alt nivell i el públic en surt satisfet. També estem molt contents de les noves propostes, com la presentació d’un llibre o la master class d’un excampió del món. De cara al gener intentarem seguir oferint aquest tipus d’activitats». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li