La Mitja de l’Albera arriba a la 9a edició

0
1589

La prova de 22 km i 1.300 m de desnivell positiu tindrà enguany un nou ‘track’


 

Aquest diumenge, 13 de gener, la Unió Excursionista Llançanenca (UELL) organitzarà la novena edició de la Mitja Marató de l’Albera, una prova inclosa dins del circuit de mitges maratons del calendari gironí. La prova, que esdevindrà el tret de sortida de curses d’aquesta mena a la demarcació d’aquest 2019, també servirà per marcar l’inici de la festa local de sant Vicenç, que començarà el 20 de gener.

Pel que fa als recorreguts, la UELL continua apostant enguany per la cursa de 10 quilòmetres, que connectarà el primer i el darrer tram de la Mitja a través de l’emblemàtica muntanya de puig Tifell. On hi haurà canvis, per la seva banda, serà en el track de la Mitja (22 km), ja que en aquesta edició es podrà passar pel nucli de Valleta o els corredors podran gaudir de les vistes de la serra de Bagà d’en Ferran.

Alguns dels altres al·licients destacats de l’itinerari que es proposa des de l’organització són el pas per les ermites romàniques del municipi –Sant Genís del Terrer i Sant Martí de Vallmala–, la pujada al cim més elevat de Llançà –el Puig d’Esquers, de 605 metres–, o el tram que passa per la serra del Socarrador.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li