La millor degustació de Tast i Tastets

0
450

El passat dimecres 20 de gener, el Castell de Peralada va acollir el sopar cloenda de la segona edició del Tast i Tastets, una iniciativa pionera que té com a objectiu transmetre la cultura i els valors dels vins de les nostres denominacions d’origen, conjuntament amb el corresponent maridatge amb les millors cuines de les nostres comarques. Un total de 10 cellers i restauradors van participar en aquesta festa de la vitivinicultura i la gastronomia. Cada restaurant va elaborar un plat diferent que anava maridat amb un vi o cava seleccionat especialment. La DO Empordà va ser l’amfitriona en la primera edició, i enguany es va convidar a compartir maridatges amb les DO Penedès, Priorat i Cava. El sopar va comptar amb la presència del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCANVI), Oriol Guevara; el coordinador general dels serveis territorials d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, Josep Guix; els presidents de les DO Empordà, Josep Blanch; Penedès, Francesc Pasqual; i Priorat, Sal·lustià Álvarez, així com el president del Grup Peralada, Artur Suqué. L’edició 2010 del Tast i Tastets es va inaugurar el 3 de febrer, amb el Vaixell Restaurant.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li