La millor cuina del món parla català

0
300

El Celler de Can Roca de Girona ha assolit la 5a posició en la llista ‘The World’s 50 Best Restaurants’ que s’ha fet pública a Londres. Juntament amb El Bulli, de Ferran Adrià i Juli Soler -que ha tornat a assolir el número u de la llista-, aquests dos restaurants gironins es converteixen en els dos únics establiments catalans que es troben al rànquing, elaborat per un miler de crítics internacionals. En saber-ho, al restaurant dels germans Roca l’activitat continuava com cada dia. ‘Estem realment contents, continuem vivint en un somni fet realitat’, reconeix el sommelier Josep Roca, que diu que enlloc més del món es viu la situació de Catalunya, on es troben dos del cinc millors restaurants del món.
La cuina catalana ha estat la indiscutible protagonista de l’entrega de premis que organitza des del 2002 la revista ‘Restaurant Magazine’. El restaurant El Bulli, des de la cala Montjoi de Roses, ha aconseguit per quart any consecutiu el primer lloc del rànquing dels millors restaurants del món. Ja el primer any que es va fer el certamen, el restaurant de Ferran Adrià va assolir el primer lloc, el 2003 va ser el segon, el 2004 el tercer, el 2005 va tornar a la segona posició i des del 2006 ocupa el primer lloc. 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz