La més dolça casualitat, convertida en una referència del món gelater

0
1881

Gelati Dino fa 40 anys que va començar la seva aventura a Empuriabrava


 

Quantes vegades hem sentit la frase de «fem un gelat?», «sí, però que sigui de la Dino, eh?»

Segur que aquell estiu del 1978, el fruiter de professió Dino Pavese no s’esperava que la seva aposta per crear un negoci de temporada es convertís, 40 anys més tard, en una de les marques gelateres de referència a Catalunya i part de l’estranger. I així comença la seva història. El gelat italià va triomfar entre els veïns i els turistes de la zona i juntament amb la seva família van arrelar l’empresa a Empuriabrava, ara fa quatre dècades. Des de llavors, Gelati Dino sempre ha perseguit el mateix objectiu: «oferir el millor gelat italià artesà del país» i de mica en mica la seva filosofia s’ha anat expandit fins a disposar de 50 punts de venda i 37 gelateries repartides per tot l’Estat. Les dues últimes obertures han estat clau, una d’elles al Port Olímpic de Barcelona i l’altra a l’avinguda de Felip II de Madrid. També estan presents a França, Bèlgica i el Marroc.

GELATS BIOLÒGICS. L’empresa va començar amb només nou sabors de gelat diferents i actualment en disposen de més d’una setantena. A banda dels grans clàssics, Gelati Dino ha volgut anar més enllà i ha creat una línia de gelats biològics, disponibles a grans espais comercials com ara l’Esclat o El Corte Inglés. D’altra banda, també han apostat per elaborar masses de crep i cremes de diferents sabors sota la línia Dino Gourmet. Un altre vessant és que, des de fa uns anys, l’empresa forma part del món de la restauració i importants cadenes elaboren les seves postres amb productes Dino.

ENVÀS PIONER. Els gelats biològics s’entreguen dins un nou envàs isotèrmic que ha estat guardonat amb el Premi InnoFòrum Gastronòmic 2017. Aquest recipient permet que el producte mantingui, durant dues hores, la seva textura, l’aroma i el gust de sempre.

EL GELAT DELS 40 ANYS. El seu nom és Taormina, inspirat en un petit poble italià, i el seu gust és inexplicable… cítrics, xocolata… cal tastar-lo.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li