La menor desapareguda des del febrer torna a casa

0
567

La seva família havia interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra fa més de tres mesos i, d’aleshores ençà, la policia catalana estava fent tasques d’investigació per intentar-la localitzar


Anna Carrillo, la menor de 15 anys que havia desaparegut a Sant Miquel de Fluvià el passat 14 de febrer, ha aparegut sana i estàlvia. La seva família havia interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra fa més de tres mesos i, d’aleshores ençà, la policia catalana estava fent tasques d’investigació per intentar-la localitzar. Una de les hipòtesis era que havia marxat amb un noi i, de fet, els mateixos mossos el van investigar a ell i al seu entorn, però sense resultats.

Paral·lelament, la família havia difós cartells de la noia amb la seva descripció i dues fotografies seves per demanar a la gent que si la localitzava els avisés. Mentrestant, durant aquest període de temps la jove també havia publicat algun vídeo a les xarxes socials anunciant que estava bé, que la seva fugida havia sigut voluntària, i que no volia tornar a casa. Però finalment dimecres es va presentar davant d’un jutjat. Segons algunes fonts properes al cas, ho va fer acompanyada precisament per algun familiar del noi a qui havien investigat, i va declarar que estava bé i que no l’havien segrestat. El jutge la va tornar a posar sota la custòdia dels pares.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li