La marea rosa escalfa motors

0
1753

El Grup Iris ja prepara la segona Cursa de la Dona, que enguany tindrà un límit de 5.000 corredores i un recorregut invers


En el Grup Iris encara miren amb cert embadaliment i entusiasme tot el que va succeir ja fa mig any, quan al 27 de novembre la ciutat de Figueres va guarnir les seves artèries de color rosa amb la celebració d’una primera Cursa de la Dona multitudinària.

Aleshores, amb 3.315 corredores, la prova no només va batre totes les expectatives més optimistes, sinó que també es va erigir com la carrera popular de la ciutat més multitudinària. Una distinció, aquesta, que pot veure’s superada per l’edició d’enguany, que presenta un límit d’inscripcions de 5.000 persones. “No és cap objectiu, si hi arribem serà genial, però si això no és així no passa res. El que volem és que la festa sigui molt agradable i, sobretot, que la gent es conscienciï que aquesta malaltia existeix”, explica la presidenta de l’entitat, Lídia Albert.

Per tal que el caliu d’aquesta segona Cursa de la Dona s’escalfi ben d’hora, el col·lectiu va celebrar diumenge passat un acte als afores de Palau-saverdera, on es va gravar el vídeo promocional i es va tirar endavant un ‘flashmob’ casolà més farcit de rialles i bon ambient que de sincronia. Aquella, tal com ressalta Albert, va ser l’activitat que va servir per “escalfar el motor” de la propera marxa solidària, que es farà el diumenge 12 de novembre, a partir de les deu del matí, tot resseguint un recorregut de cinc quilòmetres. “El que busquem amb aquesta trobada a Palau-saverdera és recordar que ja tenim una data fixa per a la cursa, volem motivar la gent de cara a la segona edició”, diu la presidenta.

NOVETAT EN LÍNIA. La prova d’enguany arribarà amb una logística innovadora. Després que en l’anterior edició les inscripcions s’haguessin d’efectuar presencialment a la botiga Valosport de la Rambla, aquest any s’ha decidit agilitzar el procés a través d’una inscripció en línia que estarà operativa a partir de juliol des del web del Grup Iris. En l’àmbit merament esportiu, per la seva banda, la principal novetat serà l’ordre invers del recorregut.

El que sí que es mantindrà inalterable seran les sessions d’entrenament prèvies a la cursa, unes activitats que es donaran a conèixer properament. A més, la Cursa de la Dona de Figueres també continuarà comptant amb la col·laboració del Club Atletisme Figueres -CAF- i l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li